2Grips zorgt voor opleiding en kennisdeling voor uzelf, uw medewerkers, team leaders en managers. Klassikale training, zowel open als in-company, online opleidingen en interactieve workshops.

2Grips levert trainingen die zijn afgestemd op de situatie van de klant (bedrijfsopleidingen) of op praktijksituaties in het algemeen (open klassikale opleidingen). Onze lesgevers zijn absoluut bekwaam om anderen te trainen in diverse aspecten van Service Management. Naast het geven van trainingen zijn zij ook dagelijks in de praktijk actief.

2Grips biedt zowel beginners als gevorden in service management een brede waaier aan kwalitatieve, geaccrediteerde e-learnings aan. Deze online opleidingen bestaan uit videotutorials, studiegidsen en quizes en zijn special ontworpen om u te helpen uw vaardigheden te ontwikkelen en uw carrière te boosten.

2Grips organiseert regelmatig compacte, interactieve en praktische (IT) Service Management workshops die betrekking hebben op actuele onderwerpen. Het doel is om ideeën te genereren, te zorgen voor takeaways en quick wins voor de deelnemers om waar mogelijk te gebruiken binnen uw bedrijf of organisatie.

Neem voor meer informatie direct contact op met 2Grips

kmo-portefeuille