ITIL 4 Managing Professional Programma

Het ITIL 4 Managing Professional Program bevat alle vier de modules die deel uitmaken van de ITIL 4 Managing Professional-stroom. Deze stroom biedt praktische en technische kennis over hoe succesvolle IT-services, teams en workflows beheerd kunnen worden. Dit programma is bedoeld voor IT-professionals die werken binnen technologie- en digitale teams.

Met dit complete e-learningprogramma krijgt u toegang tot alle online ITIL 4 MP-opleidingen gedurende 365 dagen. Om in uw eigen tempo het certificaat te behalen, zijn alle online examens inbegrepen in dit pakket. Het is het ideale programma om uw traject voort te zetten na de ITIL 4 Foundation Opleiding binnen het nieuwe ITIL 4 certificatieschema.

Als u al 17 of meer ITIL V3 credits heeft, kunt u een ITIL 4 Managing Professional worden door de MP Transition Training te volgen.

ITIL 4 Managing Professional Programma
  • Behaal het ITIL 4 MP certificaat op eigen tempo

  • 4 geaccrediteerde opleidingen

  • 365 dagen online toegang

  • Ondersteuning mogelijk via e-mail
  • Inclusief Training+ Virtual Mentor sessie
  • Inclusief online examens

ITIL 4 Specialist Examens

Alle 4 ITIL 4 Specialist examens zijn inbegrepen in dit programma. Elk examen kan online afgelegd worden met PEOPLECERT. Om de examen voucher te kunnen aanvragen, dient de kandidaat in het bezit te zijn van het ITIL 4 Foundation certificaat en de specialist opleiding in kwestie volledig afgerond te hebben. Het examen bestaat telkens uit 40 meerkeuze vragen met een tijdslimiet van 90 minuten en een succesratio van 70% (28/40).

ITIL 4 Exam included

ITIL 4 Managing Professional Programma + 4 Examens

3304ex. BTW*
  • 365 dagen + 4 examen vouchers + 4 Core Guidance eBooks

Alle prijzen zijn exclusief BTW. De ITIL® cursussen op deze pagina worden aangeboden door IT Training Zone Ltd een ATO van AXELOS Limited. ITIL® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Ltd, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

In 3 stappen naar meer kennis:
Andere online ITSM opleidingen