Gratis ITIL 4 Lite Black Friday 2022

ITIL is het bekendste framework voor IT-services ter wereld. Dankzij ITIL bestaat er een gemeenschappelijke taal voor bedrijven die gebruik maken van op IT gebaseerde services. Maak kennis met ITIL 4 dankzij deze unieke Black Friday promotie.

Van 22 tot en met 28 november 2022 krijgt u gratis toegang tot het 2Grips e-learning platform voor de opleiding ITIL 4 Lite. Start uw ITIL-reis dus vandaag nog met deze volledig gratis overzichtscursus. Geen reistijden en verplaatsingen, wel snel en efficient uw kennis updaten.

Free ITIL 4 Lite training

Free ITIL 4 Lite

ITIL 4 Lite

Met deze training maakt u kennis met de essentie van ITIL en IT-servicemanagement en bent u in staat om ITIL in de context van de huidige bedrijfsomgeving te plaatsen. De ITIL 4 Lite training laat u in 5 eenvoudige lessen kennismaken met de sleutelbegrippen, de guiding principles en de ITIL-practices. Deze training is geschikt voor iedereen die werkzaam is in IT-services of een IT-carrière overweegt.

Deze aanbieding is voorbehouden aan inwoners van Europa en is geldig van 22 november tot 28 november 2022.

2Grips biedt een breed scala aan kwalitatief hoogstaande, geaccrediteerde online opleidingen aan. Deze zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw vaardigheden en carrière uit te breiden. Alle opleidingen omvatten videotutorials, studiegidsen en quizzes. Maak hier uw keuze en start vandaag nog met leren.