“Study where and whenever you want”

Meer dan ooit is levenslang leren noodzakelijk om bij te blijven in de digitale wereld. Deze zomer is een perfect moment om uw kennis up-to-date te brengen. En waarom zou u geen gebruik maken van e-learning? Er is geen betere manier om te studeren dan op uw eigen tempo en plaats wanneer het u uitkomt.

  • U hoeft uw agenda niet af te stemmen op onze trainingskalender. U studeert waar en wanneer u wil. Al onze cursussen zijn beschikbaar op PC, Mac, IPad, en smarthphone
  • U geniet van een zeer gevariëerde leerervaring dankzij een combinatie van multimedia en met ondersteuning voor docenten gedurende elke opleiding, inclusief gratis Virtual Mentor sessie om u te helpen uw nieuwe kennis toe te passen.
  • Onze online opleidingen zijn in het Engels, ideaal om de terminologie van het betreffende onderwerp in te oefenen en de perfecte voorbereiding voor het bijbehorende certificiëringsexamen.
E-learning promotie
Meer dan 30 geaccrediteerde opleidingen via e-learning

2Grips biedt een breed scala aan kwalitatief hoogstaande, geaccrediteerde online opleidingen aan. Deze zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw vaardigheden en carrière uit te breiden. Accreditatie bevestigt dat wij hoogwaardige, relevante en actuele opleidingen aanbieden. Het zorgt ervoor dat de boeiende leerervaring die we bieden, u grondig zal voorbereiden op het certificeringsexamen als dat nodig is.

Uw ITIL4-reis via e-learning

Een van de meest populaire cursussen op dit moment is ongetwijfeld de nieuwe ITIL 4 Foundation-opleiding. Deze basistraining is het begin van uw ITIL-reis. Daarna zijn alle modules uit de Managing professional stream al beschikbaar in de vorm van e-learning. ITIL v3-experts kunnen direct het Managing Professional-certificaat behalen door de overgangsopleiding te volgen.

Aangezien ITIL wereldwijd door miljoenen professionals wordt gebruikt, is certificering een waardevolle investering in uw carrière.

E-learning Promotie

Boek nu uw opleiding en en geniet van ons speciaal zomeraanbod. Gebruik de promocode SUMMER21 bij elke bestelling.

E-learning zomeraanbod